Grilované kotlety s medem a hořčicí

Grilované kotlety s medem a hořčicí

Ingredience

  • 4 plátky kotlet
  • 3 lžíce medu
  • 3 lžice francouzské hořčice
  • šťáva z jednoho pomeranče
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 5 stroužků česneku
  • 5 lžíc olivového oleje
  • sůl, tymián, oregano, máta,
  • čerstvý mletý pepř

Pracovní postup

  1. marináda:  smícháme česnek, pomeranč šť., hořčici, med, olej, bazamikový ocet
  2. okořeníme solí, tymiánem, oregánem, mátou a čerstvým pepřem
  3. naklepané kotlety vložíme do takto připravené marinády
  4. necháme odležet tak na 2 hodiny
  5. na grilu opečeme z každé strany  15 min.
  6. neustále potíráme zbylou marinádou
  7. podáváme s americkým bramborem nebo opékanou zeleninou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*