Grilované žebírka

Grilované žebírka

Ingredience

  • 1500 g vepřových žeber
  • Marináda: 2 dl oleje
  • 2 dl bílého vína
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 2 lžíce grilovacího koření
  • sůl
  • pepř

Pracovní postup

  1. vytvoříme si marinádu. do mísy dáme olej, víno, mačkaný česnek, sladkou papriku, grilovací koření, sůl a pepř – vymícháme
  2. žebírka nakrájíme na porce a uložíme do marinády – necháme cca 12 hod. odležet v lednici
  3. v závěru grilujem cca 20+20 min. po obou stranách
  4. podáváme s hranolky, nebo chlebem, dle chuti

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus