Karamelová jablka

Karamelová jablka

Ingredience

  • 5 ks menších jablíček
  • 300 g cukr
  • 200 g 70% čokolády
  • 150 g drcené vlašské oříšky
  • 1 lžička másla

Directions

  1. oloupeme si jablíčka a napíchneme na špejle, jako úchytky
  2. připravíme si karamel: do hrnce dáme cukr a za stálého míchání ho zkaramelizujeme
  3. jablíčka ponoříme do karamelu a dáme na podložku
  4. nachystáme si čokoládu: rozpustíme čokoládu s 1 lžičkou másla
  5. namáčení opakujeme v čokoládě a v drcených oříšcích
  6. necháme zchladnout v lednici cca 1/2 hod.

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*