Krevetový salát s parmazánem

Krevetový salát s parmazánem

Ingredience

  • 400 g krevety
  • 1 bal. listový špenát
  • 2 husky
  • 300 g strouhaný parmazán
  • 4 schery rajčata
  • máslo
  • sůl, citronová šťáva

Pracovní postup

  1. v pánvi si rozpustíme máslo
  2. vložíme oloupané , posolené krevety
  3. restujeme 3 min.
  4. krevety z másla vyndáme okapat
  5. na zbylém másle opražíme na kostky nakrájenou housku
  6. přidáme listový špenát, přepůlená rajčata a zprudka osmažíme 2 min.
  7. zpět vložíme upravené krevety a pokapeme citronovou šťávou
  8. promícháme a prosypeme strouhaným parmazánem
  9. podáváme s vínem

 

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*