Mexické Maki Sushi

Mexické Maki Sushi

Ingredience

  • 4 plátky tortily
  • 4 ks tavený sýr
  • 200 g tvarohu
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 6 ks plátků lososa
  • 2 ks jarní cibulka
  • sůl
  • pepř

Pracovní postup

  1. do mísy si dáme tvaroch, tavený sýr, zakysanou smetanu a trochu soli – vymícháme v hladkou kaši
  2. připravíme si plátky tortily, namažeme směsí ve výši 1 cm poklademe plátky lososu popepříme – můžeme dát i schili papričku – a posypeme nakrájenou cibukou – stočíme do tvaru rolády
  3. dáme uležet do lednice cca 1 hod. – krajíme na 2 cm plátky

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*