Kakaová roláda točená za studena

Kakaová roláda točená za studena

Ingredience

  • 2 celé vejce
  • 10dk cukr moučka
  • 2 lžíce medu
  • 12dk pol. mouky
  • 1/4 lžíce jedlé sody
  • 1 lžíci kakaa
  • marmeláda
  • šlehačka
  • ovoce
  • 70% čokoláda

Pracovní postup

  1. 2 vajíčka + 10dkg cukr ušleháme
  2. do konzistence pomalu vmícháváme med, mouku se sodou a kakao
  3. těsto rozprostřeme na pečící papír uložený na plechu
  4. dáme do trouby na 180°C – na 5 min.
  5. necháme vychladnout
  6. namažeme marmeládou, poklademe ovoce, rozetřeme šlehačku
  7. zatočíme, pomažeme vlažnou čokoládou a dáme do lednice na 1 hod.

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*