Rybízové creme brulee

Rybízové creme brulee

Ingredience

  • 500 g plnotučný tvaroh
  • 400 g mazkarphóne
  • 2 lžíce moučkového cukru
  • 5 lžíček medu
  • 2 lžíce kakaa
  • skořice
  • 1 70% čokoláda
  • máta
  • 300 g čerstvých rybízových kuliček

Pracovní postup

  1. do mísy si nachystáme tvaroh, mazkarphóne a moučkový cukr
  2. vše důkladně vyšleháme do vláčné směsi
  3. připravíme si vyšší nádobky a vrstvíme
  4. do spodní části dáme kuličky rybízu
  5. na tuto vrstvu směs tvarohu a opakovaně nakládáme
  6. na povrchu končíme směsí tvarohu – necháme vychladnout v lednici
  7. dále si připravíme medovou polevu: med, kakao, skořici
  8. smícháme za studena
  9. na vychladlou směs dáme polevu a zdobíme nastrouhanou čokoládou
  10. čerstvou mátu k vaší ozdobě

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus