Andělské oči

Andělské oči

Ingredience

  • 120 g hladká mouka
  • 60 g moučka cukr
  • 1 ks vanilkový cukr
  • 70 g másla
  • 2 žloutky
  • marmeláda, dle chuti

Pracovní postup

  1. do mísy si dáme mouku, cukr moučku, vanilkový cukr, máslo a žloutky – vše důkladně smícháme dohrmady a vypracujme těsto
  2.  necháme uležet v lednici cca 2 – 3 hod.
  3.  vyjmeme a tvoříme malé kuličky v průměru 2 cm
  4. takto připravené zmáčkneme do plochého tvaru a vytvoříme uprostřed důlek
  5. uložíme na plech, vyložený pečícím papírem
  6. pečeme v troubě na 170°C cca 15 – 20 min.
  7. vychladlé zdobíme marmeládou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus