Grilovaný kotlet s omáčkou

Grilovaný kotlet s omáčkou

Ingredience

  • 1000 g kotlety
  • Marináda: 3 dl oleje
  • 7 stroužků česneku
  • 1 dl červeného vína
  • 1 lžíce grilovací koření
  • sůl
  • pepř

Pracovní postup

  1. maso vykostíme a necháme v celku
  2. osolíme a opepříme – pořádně vetřeme
  3. uděláme si marinádu: olej, mačkaný česnek, grilovací koření a víno –  smícháme dohromady
  4. do takto připravené směsi ponoříme maso a necháme odležet v lednici 24 hod.
  5. vyjmeme a dáme na gril – opékáme pomaleji cca 1 hod. se všech stran
  6. během grilování mažeme zbylou marinovací směsí
  7. podáváme s pikantní grilovanou zeleninou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus