Hovězí guláš

Hovězí guláš

Ingredience

  • 800 g hovězí přední
  • 3 cibule
  • 1 bal. sladká paprika
  • 2 lžíce sádla
  • 1 1/2 l vývaru
  • sůl
  • pepř
  • 4 – 5 kul. nové koření
  • 2 lžíce tmavé hotové jíšky

Pracovní postup

  1. do hrnce si dáme sádlo, rozpálíme a přidáme nakrájenou cibulku – restujeme
  2. vložíme na kousky nakrájené osolené maso- zatáhneme cca 3 min. – posypeme paprikou a ještě 1 min. rest.
  3. pak přidáme vývar a dáme pepř, nové koření a vaříme cca 40 min.
  4. nakonec zasypeme tmavou jíšku a povaříme 10 min.
  5. podáváme s chlebem

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus