Hovězí maso s příchutí křenu

Hovězí maso s příchutí křenu

Ingredience

  • 1000 g hovězí přední
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce křenu
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 1 l vývaru
  • 3 lžíce sádla
  • 1 ks světlé pečivo – na zahuštění

Pracovní postup

  1. na pečící pánev si dáme sádlo, rozehřejeme a osmažíme nakrájenou cibulku
  2. hovězí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a dáme do pekáče – restujeme cca 4 min.
  3. přidáme hořčici, křen, pepř, papriku, pečivo rozdrobené na kousky – skvěle zahustí- a vývar – vaříme cca 60 min. pod poklicí
  4. 10 min. před ukončením poklici sundáme a přidáme teplotu, aby se tekutina co nejvíce vyvařila
  5. podáváme s rýží

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus