Hovězí medium steak

Hovězí medium steak

Ingredience

  • 3000 g hovězí zadní
  • rychlosůl
  • 10 stroužků mačkaného česneku
  • 1 l vody

Pracovní postup

  1. maso si připravíme na marinování: osolíme potravinářskou rychlosolí a potřeme mačkaným česnekem – třeme do masa dlaňí
  2. vložíme do mísy a zalijeme osolenou vodou
  3. takto naložené necháme v chladu  2-3 dny – po 24 hodinách překládáme
  4. vyjmeme a dáme do udírny
  5. pomalu udíme cca 12 – 15 hod.

 

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus