Hovězí na zelenině

Hovězí na zelenině

Ingredience

  • 800 g hovězí zadní
  • 1 bal. jarní zeleniny
  • 2 ks červená kapie
  • 2 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce olivový olej
  • 1 konz. bílé fazole
  • 1/2 l vývaru

Pracovní postup

  1. do hrnce dáme olivový olej a nakrájenou cibulku – jemně osmažíme
  2. přidáme na plátky nakrájené maso, které předem osolíme a popeříme
  3. plátky zatáhneme a zalejeme 1/2 l vývaru – přikryjeme poklicí a vložíme do trouby na 150 C na 45 – 50 min.
  4. z trouby vyjmmeme a na plotně nahříváme – dodáme zeleninu, kápii a bílé fazolki, které scedíme – povaříme cca 10 – 15 min., až chutě prolnou
  5. můžeme podávat i s teplou přílohou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus