Hovězí svíčková v listovém těstě s houbami

Hovězí svíčková v listovém těstě s houbami

Ingredience

  • 1000 g hovězí svíčkové
  • 1 bal. lístového těsta
  • 300 g naložené houby
  • 100 g másla
  • sůl
  • pepř
  • nové koření
  • 3 stroužky česneku
  • 1 vajíčko

Pracovní postup

  1. nejprve si připravíme maso – vložíme do hrnce, dáme sůl, pepř, nové koření, zalejeme vodou – vaříme cca 20-30 min.
  2. vyjmeme, potřeme mačkaným česnekem, trochu osolíme a opepříme
  3. na pánvi rozpálíme máslo a maso opečeme, až se vytvoří hnědá slupka na povrchu – odložíme
  4. na zbylém másle posmažíme okapané houby cca 10 min.
  5. ve finále si roztáhneme připravené listové těsto, naložíme směs hub a roztáhneme po celé ploše
  6. umístíme maso a stočíme do tvaru rolády – povrch pomažeme rozšlehaným vajíčkem
  7. dáme do trouby na 180°C cca 20 – 30 min.
  8. hotové krájíme na plátky a podáváme se zeleninovým salátem

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus