Krkonošské sejkory (bramboráčky)

Krkonošské sejkory (bramboráčky)

Ingredience

  • 1000 g nastrouhaných brambor
  • 8 stroužků česneku
  • 180 g hladké mouky
  • 1 sáček majoránky
  • sůl
  • kmín
  • pepř
  • 2 celé vajíčka
  • 2ks na drobno nakrájené cibule
  • sádlo na smažení

Pracovní postup

  1. do mísy si dáme nastrouhané brambory a přidáme mouku, strouhaný česnek,  majoránku, sůl, kmín, vajíčka, nakrájenou cibuli, vajíčko
  2. smícháme vše v jednu směs
  3. na pánvi rozpálime sádlo a klademe polévk. lžíci hrudky
  4. smažíme po obou stranách po 3 minutách
  5. uložíme na papírovou vsákující utěrku a necháme okapat
  6. můžem podávat s drézingem, nebo s  pršuto slaninou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus