Marinované ražničí

Marinované ražničí

Ingredience

  • 500 g vepřového masa
  • 4 ks paprika kolor
  • sůl
  • pepř 5 barev
  • 3 stroužky česneku
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 ks malý jogurt
  • 2 lžíce sádla

Pracovní postup

  1. do mísy si dáme jogurt, mačkaný česnek, nakrájenou chilli papričku, sůl, pepř, olivový olej – vše důkladně rozmícháme
  2. maso nakrajíme na kostičky a dáme do marinády – necháme odležet cca 4 – 5 hod.
  3. připravíme si papriku nakrájenou na kostičky v průměru 2+2 cm
  4. masové kostičky vyjmeme z marinády a začneme napichovat střídavě na špejli – maso – papriku – maso a tak opakovaně dál
  5. na pánvi si rozpálíme sádlo a ražničí opečeme se všech stran cca 15 min.
  6. zdokonalení chuti dosáhnem dodatkem dresinku

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus