Mexické karbanátky

Mexické karbanátky

Ingredience

  • 750 g mletého hovězího masa
  • 300 g konzervovaných červených fazolí
  • 2 chili papričky
  • 4 cibulky
  • 1 lžička sl. mleté papriky
  • 1 lžíce tomatové pikantní omáčky Helmans
  • sůl
  • 120g zakysané smetany
  • 2 vajíčka
  • olej
  • strouhanka

Pracovní postup

  1. do mísy dáme mleté maso
  2. přidáme červené fazolky, chili papriku, nakrájenou cibulku, sl. papriku
  3. dále pikantní omáčku, sůl dle chuti, vajíčka a zakysanou smetanu
  4. trochu strouhanky –  ingredience smícháme v jednu směs
  5. vytvoříme karbanátky a opečeme ze dvou stran cca 30 min.
  6. podáváme s bramborovou kaší

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus