Neapolská pochoutka

Neapolská pochoutka

Ingredience

  • 2 sáčky uvařené rýže
  • 500g vepřového masa
  • 200g sýru- aidamu
  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 rajský protlak
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř, bazalka, voda, olej

Pracovní postup

  1. do většího hrnce dáme trochu oleje a zpěníme cibulku a česnek
  2. přidáme na kousky nakrájené maso, rajčata, protlak
  3. mírně podlijeme a podusíme do měkka cca 20 min.
  4. do směsi vmícháme uvařenou rýži
  5. dochutíme dle potřeby- soli-špetkou bazalky
  6. podáváme s nastrouhaným sýrem

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus