Ohnivé maso

Ohnivé maso

Ingredience

  • 1000 g vepřového masa
  • 2 větší cibule
  • 2 feferon paprička
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 červené papriky
  • 2 lžíce sádla
  • sůl, pepř, kmín

Pracovní postup

  1. do pánve si dáme sádlo, rozehřejeme a přidáme nakrájenou cibulku a zpěníme cca 5 min.
  2. vepřové maso nakrájíme na nudličky –  vložíme, osolíme, opeříme, dáme kmín a smažíme cca 15 min.
  3. pak přidáme nakrájenou papriku, feferon, kečup, promícháme a ještě 5 min. mírně hřejeme
  4. podáváme a rýží nebo s kroketama

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*