Perkelt s rýží

Perkelt s rýží

Ingredience

  • 750 g vepřové maso
  • 4 cibule
  • mletá sladká paprika
  • mletá pálivá paprika
  • sterilovanýfeferon
  • 4 rajčata
  • olej
  • máta

Pracovní postup

  1. vepřové maso si nakrájíme na kousky a pokapeme olejem a necháme odležet
  2. na oleji osmažíme cibuli
  3. pak přidáme maso a restujeme asi 3 min.
  4. zasypeme sladkou a pálivou paprikou, dle chuti
  5. krátce smažíme a přidáme nakrájená rajčata a feferon
  6. osolíme a zalijeme vodou
  7. dusíme asi 20 min.
  8. podáváme s vařenou rýží, nebo chlebem

 

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus