Plněná masová roláda

Plněná masová roláda

Ingredience

  • 2000 g vepřový bůček
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • 5 ks vajíček
  • 1 lžíce sádla
  • 1 ks cibule

Pracovní postup

  1. do pánve si dáme sádlo, rozpustíme a osmažíme nakrájenou cibulku
  2. přidáme rozmíchaná vajíčka a posmažíme jen krátce
  3. vepřové maso si vykostíme a vytvoříme plát, osolíme – opepříme
  4. přidáme směs vajíček a rozetřeme po celé ploše
  5. stočíme do tvaru rolády a potravinářským motouzem omotáme – přitáhujeme
  6. dáme na pekáč, okmínujeme a podlejeme 1/2 l vody
  7. vložíme do trouby – vyhřátou na 150°C cca 120 min.
  8. podáváme s chlebem a zeleninou, dle vaší chuťi

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*