Roasted beef

Roasted beef

Ingredience

  • 1000 g vysoké roštěné
  • 50 g  francouská  hořčice
  • 50 g jemný kečup
  • mletý pepř 4 barev
  • 6 lžíc olivového oleje

Pracovní postup

  1. do mísy si nachystáme marinádu: olivový olej, hořčici, kečup a mletý pepř – vše smícháme dohromady
  2. do takto připravené směsi ponoříme maso, necháme marinovat cca 50 – 70 hod. v lednici – každý den otáčíme
  3. pak maso vyjmeme a dáme na rozpálený olej osmáhnout z obou stran cca 5 min.
  4.  vložíme do pekáče , rozehřejem troubu na 200°C a pečeme 15 min.
  5. maso změříme teploměr – jehlou,  musí mít 60°C
  6. dobu pečení si můžeme i prodloužit, dle chuti
  7. necháme pak 2 – 4 min. odležet
  8. nakrájíme na porce
  9. podáváme s pečeným bramborem, nebo chlebem

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus