Rybí filé na česneku

Rybí filé na česneku

Ingredience

  • 500 g rybí filé
  • 4 lžíce másla
  • sůl
  • pepř
  • 5 stroužků šesneku
  • 1 bal. míchané zeleniny

Pracovní postup

  1. do pánve si dáme máslo – rozpustíme
  2. filé si osolíme, opepříme a potřeme mačkaným česnekem
  3. ze strany kůže jemně nadkrojíme – aby se při přípravě nestočila
  4. takto připravené uložíme na rozpálené máslo a smažíme ze strany kůže cca 5 – 8 min. – né, opačně – začne se rozpadat
  5. vyjmeme a na výpeku z másla upravíme míchanou zeleninu cca 10 min. – 15 min. jen do křehka
  6. velmi lehká večeře

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus