Vepřové kostky na medu

Vepřové kostky na medu

Ingredience

  • 1000 g vepřová plec
  • 2 lžíce sádla
  • sůl
  • pepř
  • nové koření
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 1 lžíce medu
  • 1 dcl červeného vína

Pracovní postup

  1. do pekáče si dáme sádlo – rozpálíme a osmažíme nakrájenou cibulku
  2. přidáme nakrájené maso na kostičky a zatáhneme – osolíme, opepříme, přidáme nové koření,  česnek a zalejeme trochou vody
  3. povaříme cca 30 min.
  4. dále pak přidáme med a zalejeme červeným vínem – promícháme
  5. dáme do trouby na 180°C na 20 min.
  6. podáváme s bramborovou kaší

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*