Vepřové maso na ananasu

Vepřové maso na ananasu

Ingredience

  • 500 g vepřová panenka
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 2 ks papriky
  • 2 ks mrkev
  • 1 cibule
  • 4 lžičky oleje
  • Omáčka: 1 ks ananas
  • 3 lžičky cukru
  • 2 lžíce rajčatové omáčky
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce kukuřičné mouky

Pracovní postup

  1. vepřovou panenku si nakrájíme na plátky – osolíme, opepříme
  2. nachystáme si mouku, rozšlehané vajíčko a strouhanku
  3. připravené plátky obalime v trojobalu
  4. do pánve nalejeme olej – 3 lžičky – a maso osmažíme s obou stran cca 7 + 7 min. – odložíme
  5. dále nakrájíme cibulku, papriku, mrkev a na kousky ananas
  6. dáme do pánve 1 lžičku oleje a vsypeme nachystané ingredience – prohříváme cca 15 min.
  7. v další fázi přidáme cukr, rajčatovou omáčku, sojovou omáčku a zapražíme kukuřičnou mouku – povaříme cca 10 min.
  8. maso uložíme na talíř a prolejeme uvařenou omáčkou – skvělou konzistencí

 
Tags:

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus