Vepřové medailonky

Vepřové medailonky

Ingredience

  • 4 ks vepřová panenka- nebo krkovice
  • Marináda: 1 dl vlažné vody, 1 dl oleje, 7 stroužků česneku-strohaného
  • 3 lžíce sladké papriky, 2 lžičky soli, 1 lžička pepře, 1 lžička cukru

Pracovní postup

  1. nejprve si připravíme panenku, kterou naklepeme dlaní
  2. pak si připravíme marinádu vodu, olej, sůl, pepř, paprika, česnek, cukr
  3. smícháme dohromady a ponoříme maso do marinády na 24 hod.
  4. na pánvi si pak lehce nahřejem olej a marinované maso opečeme jako minutku po obou stranách cca 6 min.
  5. podáváme se zeleninou a sušenými švestkami

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*