Vepřový řízek naopak

Vepřový řízek naopak

Ingredience

  • 4 pl. vepřové krkovice
  • koření: sůl, pepř
  • strouhaný česnek
  • hl. mouka
  • rozšlehané vajíčko
  • strouhanka
  • sádlo –  olej na osmažení

Pracovní postup

  1. Rozklepeme vepřové plátky, jen pěstí abychom maso nepotrhali
  2. posolíme, popepříme a natřeme strouh. česnekem
  3. takto připravené obalíme nejprve ve strouhance, mouce a vajíčku
  4. to opakujeme 2 krát
  5. pak osmažíme na sádle, nebo oleji, dle vašeho rozhodnutí
  6. smažíme s obou stran cca 20 min.
  7. podáváme se salsou

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus