Zapečený lilek s parmazánem, rajčaty a bazalkou

Zapečený lilek s parmazánem, rajčaty a bazalkou

Ingredience

  • 2 ks lilek
  • 200 g parmazán
  • 3 ks rajčata
  • 1 lžíce olivový olej
  • listy bazalky – dle chuti
  • sůl

Pracovní postup

  1. lilek nakrájíme na podélné plátky – osušíme od přebytečné vody
  2. osolíme a poklademe lístky bazalky a  plátky rajčat – posypeme parmazánem
  3. postup opakujeme na 3 vrstvy lilku
  4. pokapeme olivovým olejem
  5. dáme do trouby na 150°C na 20 min.

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus