Grilovaný kapr po selsku

Grilovaný kapr po selsku

Ingredience

  • 2 ks – podkovy kapra
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce másla
  • česnek
  • 10 g anglická slanina

Pracovní postup

  1. podkovy kapra si osolíme, opepříme
  2. nastrouhame česnek a vetřeme
  3. na pánvi vysmažíme na kousky nakrájenou anglickou slaninu a přidáme máslo
  4. vložíme připravené kousky kapra a smažíme po obou stranách cca 6 min.
  5. vyjmeme a necháme mírně okapat
  6. podáváme s listovou zeleninou a dobrým vínem

 

Komentuj

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
 
 
 

Facebook

Google Plus